Атестація педагогічних працівників

2016-03-25

/Files/images/20160325_135202.jpg

25 березня в училищі пройшло заключне засідання атестаційної комісії (протокол №3), на якому було проатестовано 6 педагогічних працівників. Серед них майстри виробничого навчання: Кернус Л.О., Акуліч Т.С., Тягній А.В. та викладачі: Барановська Т.І., Нога В.М. і Мужиков К.В..

Педагогічні працівники, що атестувалися представили звіти та презентації своїх портфоліо про виконану роботу у міжатестаційний період, а відповідальні члени комісії зачитали довідки про стан вивчення системи діяльності атестуючих протягом 2015-2016 навчального року.

/Files/images/20160325_140708.jpg

У ході атестації голова та члени атестаційної комісії проголосували за відкриту форму голосування, тому під час прийняття рішень стосовно присвоєння кваліфікаційних категорій, порушення клопотань та встановлення тарифних розрядів педагогічним працівникам велося активне обговорення кожної кандидатури.

/Files/images/20160325_143856.jpg

За результатами голосування атестаційна комісія ухвалила:

- порушити клопотання перед атестаційною комісією управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації про присвоєння Мужикову К.В. кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»;

- порушити клопотання перед атестаційною комісією департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації ІІІ рівня про відповідність Барановської Т.І. раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший викладач»;

- Нога В.М. відповідає займаній посаді; присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»;

- Акуліч Т.С. відповідає займаній посаді; встановити 11 тарифний розряд;

- Кернус Л.О. відповідає займаній посаді; встановити 10 тарифний розряд;

- Тягній А.В. відповідає займаній посаді; встановити 12 тарифний розряд.

Секретар атестаційної комісії: Лукомська І.О.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi