Семінар-практикум

2016-03-24

/Files/images/l4Ic-Zbg0Y8.jpg

Педагогічні працівники училища під керівництвом методистів НМК ПТО у Кіровоградській області - Вузленко Т.В. та Черемісової Т.М. підготували та провели відкриті заходи під девізом: "Успішні люди відрізняються від звичайних тим, що вони навіть кислі лимони можуть перетворити в лимонад".

Теоретична частина включала виступ у вигляді віртуального калейдоскопу та інформаційного дайджесту з видів ЕЗНП та принципів їх використання в навчальному закладі педагогічним колективом, методистами області, методистом училища - Лукомською І.О. та головою методичної комісії "Оператор комп’ютерного набору" - Рітченко О.Є.

Практична частина заходу включала урок викладача Жарової І.Б., фрагмент виробничого навчання - Тягній А.В. та майстер-клас майстрів виробничого навчання - Стороженко А.О. та Орєшкіна І.Є., які розкрили методику використання ЕЗНП.

Зокрема запрошені учасники заходу ознайомились з можливостями впровадження електронних уроків для ефективної організації самостійної роботи учнів, використанням тестувальних програм, хмарним сервісом Prezi та Amaze, а також програми OneNote для систематизації матеріалів тощо.

Окрім цього, учасникам було запропоновано психологічну релаксацію, яку провела соціальний педагог училища Бугайова С.І.

/Files/images/-1KO7njFj68.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi