Ювілей училища

2015-10-30

/Files/images/DSC02366.JPG

З0 листопада Професійно-технічному училищу №17 виповнилося 30 років. Колектив урочисто відзначив дату святковим концертом, запросивши працівників і викладачів, які першими прийшли сюди на роботу і пройшли з навчальним закладом велику частину його шляху.

Директор училища - Циганок Т.П. привітала та висловила подяку за сумлінну працю всьому колективу та особливо ветаранам праці.

На ювілей училища, звичайно, завітало чимало інших гостей: заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації - С.П.Коаваленко, начальник управління культури міської ради Вікторія Чернецька, представники ТД "Укрнасоссервіс", директор Олександрійського професійного аграрного ліцею - Афанасьєв В.М., директор Олександрійського професійного ліцею - Посухов Р.І., випускник першої групи, директор "Підйомтрансмаш" - Вадим Григорович Півняк та інші.

Концерт відбувся завдяки активним та завзятим педагогічним працівникам та учням навчального закладу, з виступами творчих колективів "Грація", "Барвінок", талановитої Юлії Коваленко (гурт "Мелодія") та дітей педагогічних працівників. Свято закінчилось масштабним флешмобом за участі більшості учнів на чолі з педагогічними працівниками.

Методист - І.О.Лукомська

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi