• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 1.07. 2014 р. в училищі відбулося одразу два свята – свято останнього дзвоника та свято випускного.

1.07. 2014 р. в училищі відбулося одразу два свята – свято останнього дзвоника та свято випускного.

2014-07-04

1.07. 2014 р. в училищі відбулося одразу два свята – свято останнього дзвоника та свято випускного. Актова зала училища наповнилося веселим настроєм та щирими посмішками. Тут зібралися випускники трьох груп Б-11, Е-11 та ОТ-13 також на свято прийшли учні, які лише почали дорогу навчання.

Останній бал- свято найкращої пори в житті людинисвято юності! Це рубіж, за яким починається нове життя. Яким воно буде, залежить від кожного, від вміння віддавати на користь справі здобуті в знання.

Розпочала урочисте дійство Циганок Т.П. директор Олександрійського ПТУ №17 побажавши усім наснаги, терпіння та творчих злетів на життєвому шляху. На святі ніхто не залишився без уваги, адже старанних, наполегливих, відповідальних та творчих учнів було нагороджено грамотами та подяками. А продовжили вітати учнів викладачі та майстри виробничого навчання, які передали свої знання випускникам та вклали в кожного часточку свого серця.

Випускники подякували своїм педагогам — за їхню науку і самовіддану працю та взяли із собою в доросле життя їхнє слово. Також щирі слова пролунали для батьків, котрі передали випускникам найкращі риси: порядність, доброту та працьовитість. В свою чергу адміністрацією училища батьків було нагороджено листами – подяками. Не залишили нікого байдужими подарунки від учнів – пісня «Випускний» у виконанні Яценко І.М., танець «Відпусти» від Повстяної Марини та Романа, вірш «Спасибі вам учителі…» від Гребенюк Єлизавети і звичайно ж прощальний вальс від Іванченка Віктора та Грановської Наталії.

Життя — ріка, а не стежина в полі.

Потрібно втриматись на бистрині.

Тому живіть активно, в повну силу,

І хай як важко, але треба йти.

Й виходити із ситуації уміло,

При цьому честь і совість зберегти.

Кiлькiсть переглядiв: 45

Коментарi