• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласна школа голів методичних комісій

Обласна школа голів методичних комісій

2014-04-23

/Files/photogallery/985/DSC07512.JPG

23.04.2014 р. Голови методичних комісій загальноосвітніх дисциплін Дєдушева Л.Ф., Жукова Н.К., та методист Мітюшкіна А.В. відвідали обласну школу з проблеми "Методика здійснення моніторингу за якісним виконанням робочих планів і програм", яка відбулася в Олександрійському професійному ліцеї.

Фірсова Т.М. нагадала всім присутнім про відповідальність роботи голів методичних комісій та деякі етапи роботи у їхній роботі. Учасники обласної школи активно ділилися своїм досвідом роботи - презентували таблиці, якими користуються під час аналізу робочих планів і програм та для досліджень результативності навчальних досягнень учнів та розповідали про етапи власної роботи.

Дєдушева Любов Федорівна виступила за темою:"Підготовка і пропроведення засідання методичної комісії з проблеми проведення підсумків роботи за І-ІІ півріччя 9виконання робочих планів і програм)".

Жукова Надія Костянтинівна підготувала виступ, щодо методики здійснення моніторингу за якісним виконанням робочих планів і програм.

Після тривалої роботи психолог ліцею провела ефективну психологічну "розрядку" - вправу для зняття емоційної напруги. Також керівник гуртка показала виставку ляльок-мотанок, розповіла історію виникнення та їх види і навчила всіх робити ляльок-мотанок, так кожен учасник обласної школи залишив ліцей з власноруч зробленим українським сувеніром.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi