• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний семінар-практикум педагогічних працівників професій бухгалтерського напрямку

Обласний семінар-практикум педагогічних працівників професій бухгалтерського напрямку

2014-03-14

/Files/photogallery/985/урок нога.JPG

«Удосконалення підготовки кваліфікованих робітників професій бухгалтерського напрямку шляхом упровадження сучасних інноваційних технологій як умова самовдосконалення й самореалізації педпрацівників та учнів»

14.03.2014 р. в училищі відбувся обласний семінар-практикум педагогічних працівників професій бухгалтерського напрямку з теми «Удосконалення підготовки кваліфікованих робітників професій бухгалтерського напрямку шляхом упровадження сучасних інноваційних технологій як умова самовдосконалення й самореалізації педпрацівників та учнів».

Відкрили семінар директор ПТУ № 17 – Циганок Т.П. та методист НМК ПТО - Черемісова Т. М.

Під час панорами педагогічних ідей свій досвід показали Нога В.М. (викладач ПТУ №17)тема уроку: «Подвійний запис», Байдачник І.В. (майстер виробничого навчання ПТУ№17) тема уроку: «Складання та заповнення оборотних відомостей за синтетичними і аналітичними рахунками з використанням програми MS Excel», Погибіль В.А.(майстер виробничого навчання ПТУ№17) тема уроку: «Записи в облікові регістри сум нарахованої заробітної плати, допомоги з тимчасової непрацездатності, відрахувань єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, утримань із заробітної плати, депонентів і виплати зарплати» та Стороженко А.О. (майстер виробничого навчання ПТУ№17) тема уроку: «Облік малоцінних і швидкозношуваних предметів у програмі «1С – Підприємство».

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi