• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Олександрійському професійно-технічному училищі №17 відбувся конкурс на кращий сценарій виховної години

В Олександрійському професійно-технічному училищі №17 відбувся конкурс на кращий сценарій виховної години

2014-02-03

З метою відзначення на державному рівні ювілейних дат історичних постатей та відомих людей в училищі було проведено конкурс на кращий сценарій виховної години.

Конкурсні роботи подали Лазаренко А.В.(керівник гуртка «Художнє читання»), Дедушева Л.Ф. (викладач світової літератури), Кернус Л.О.(майстер в/н),Тихоненко Т.І.(викладач української мови та літератури) та Жарова І.Б. (викладач професійно - теоретичної підготовки ).

У поданих роботах розкрито досягнення, життя та творчість письменниці Ольги Кобилянської, видатного педагога Костянтина Дмитровича Ушинського, української письменниці, перекладача, драматурга Наталі Забіли, видатного вченого - Володимира Івановича Вернадського та українського композитора, співака, драматурга - Семена Гулака Артемовського.

Конкурсні роботи відзначаються високою якістю виконання та проявами творчості. У сценаріях виховних робіт доступновідображено внесок та значущість відомих людей для України. Також наявні сучасні методики, методи та засоби навчання, також є додатки до робіт.

За результатами оцінок журі максимальну кількість балів набрали роботи майстра виробничого навчання Кернус Людмили Олександрівни та керівника гуртка «Художнє читання» Лазаренко Анни Володимирівни.

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi