• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічні читання: присвячені 95-річниці від дня народження педагога “Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю”

Педагогічні читання: присвячені 95-річниці від дня народження педагога “Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю”

2014-01-20

З метою удосконалення науково-методичного рівня педагогічних працівників, стимулювання творчої ініціативи, пошуку та підтримки творчих педагогів та з метою вивчення педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського 9-11 січня 2014 року в Олександрійському ПТУ № 17 були проведені педагогічні читання присвячені 95-річниці від дня народження видатного педагога.

Кожен з доповідачів підгодовував цікаві та змістовні виступи, які доповнили додатками до робіт (презентаціями, фотокартками та ін..) Під час підготовки робіт педагогічні працівники училища вивчили педагогічну спадщину В.О.Сухомлинського та використання його досвіду у сучасній освіті.

Педагог-гуманіст В.О.Сухомлинський зробив вагомий внесок у розроблення теоретичних засад розвивальної педагогіки, здійснив успішний масштабний педагогічний експеримент, залишивши педагогічні напрацювання.

Отже, педагогічна спадщина Василя Олександровича містить глибокі теоретичні ідеї і практичні рекомендації щодо виховання учнів. Сучасне навчання має сприяти їхньому активному й систематичному впровадженню у навчально-виховний процес, в життя і діяльність молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi